Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Χιλιάδες χορευτές  και επισκέπτες  Μικρασιατικής καταγωγής θα κατακλύσουν τη Λαμία την 1η Ιουλιου του 2017 για την 6η Συνάντηση Μικρασιατών.
Για πρώτη φορά η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων «Καλώς Ανταμωθήκαμε» κατεβαίνει νοτιότερα, στο κέντρο της Ελλάδας και στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας τη Λαμία.
Διοργανωτής, η Ενωση Μικρασιατών Λαμίας, με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ), του Δικτύου Μικρασιάτης και ελπίζουμε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας.
Η πόλη της Λαμίας το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 θα γεμίσει με πάνω από 2000 χορευτές από δεκάδες Συλλόγους από όλη την Ελλάδα και χιλιάδες επισκέπτες για να παραβρεθούν στην ετήσια συνάντηση των Μικρασιατών. Οι Μικρασιατικοί φορείς οφείλουν να συνδράμουν την Ενωση Μικρασιατών Λαμίας στο μεγάλο αυτό εγχείρημα και να  εντάξουν στην ατζέντα τους και να προγραμματίσουν από τώρα τη συμμετοχή τους στη Μεγάλη Μικρασιατική Συνάντηση της επόμενης χρονιάς.
Πηγή: mikrasiatis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου